Zoeken:  
Actueel

 

Laatste update: 27 december 2022.

 

 Prijzen 2023.

We hebben de prijzen voor 2023 vastgesteld. Met pijn in het hart zijn de prijzen met 10% verhoogd. Mooier kunnen we het ook niet maken want ook voor ons is alles duurder geworden. Je vind de prijzen onder "Accommodatie" -> "prijzen".

Wintersluit van de groepsaccommodatie:

Onze accommodaties zijn momenteel gesloten omdat het nu "winter" is. Per 14 april openen wij de deuren weer.

Voorlopig lijkt het coronaregiem in 2023 geen belemmering meer te zijn. We gaan er van uit dat alles weer zal draaien zoals we in de agenda hebben staan.

Routeaanwijzingen:

Onze route A is op zich ongewijzigd maar de omgeving is wel veranderd. De loodsen en woonhuizen van v/h jachthaven Foekema zijn al een aantal jaren geleden gesloopt. De oude haven is gedempt. En inmiddels is er een nieuwe waterpartij aangelegd. Daaromheen zijn nu woonhuizen gebouwd voor permanente bewoning. Het voorheen grote parkeerterrein van het dorpshuis is middels een wat merkwaardige bomenbak in twee kleinere parkeerterreinen gedeeld. Op het deel van het parkeerterrein dat het dichtst bij ons is, liggen grasstenen. Dat zijn parkeerplaatsen maar het lijkt of je op het gras staat.

Op onze route B zijn inmiddels alle 12 recreatiewoningen afgebouwd. Gelukkig is de rotzooi opgeruimd en kan het openbare parkeerterrein geheel worden gebruikt. Onze overzetplaats is nu goed bereikbaar. In Google maps is onze overzethaven te vinden als "Gouden Bodem 14A". Inmiddels staat er wel verlichting en is er voor elke accommodatie een aparte overzetbel. Het is ook mogelijk om een auto totaan de waterkant te rijden zodat er direct kan worden overgeladen van overzetboot naar auto en omgekeerd. Parkeren kan voor tenminste 1 auto per groep (zie bordjes Boerderij en In Dubio). De beschikbare parkeerplaatsen staan aangegeven op de tekst bij de overzetbel. Overigens: altijd eerst overleggen met Hannah of Leo. De andere auto's kunnen wel lossen op ons haventerrein maar moeten op de beschreven parkeerplaatsen in de vakken worden geparkeerd. Let op: Laden en lossen graag op ons terrein. Daartoe het draadje even open maken en na gebruik weer dicht.

De In Dubio: 

Met ingang van 2020 is het ook mogelijk voor de verblijfsgasten van de In Dubio om een korte of langere rondvaart met de In Dubio te maken. Duur, doel en invulling is in overleg met Hannah en Leo.